Potential of higher school as social economic category: conception, essence and functions - Peleckis, Kęstutis (Business: Theory and Practice, 2009)
The article presents characteristic of higher school potential as social economic category. The article gives its conception and definition, describes functions of higher school potential, exposes its content, results of its functioning.Article in Lithuanian.Aukštosios mokyklos potencialas kaip socialinė ekonominė kategorija: samprata, esmė ir funkcijosSantrauka. Straipsnyje  pateiktas  aukštosios  mokyklos  potencialo  kaip  socialinės  ekonominės  kategorijos  apibūdinimas, pristatyta  šio potencialo samprata, nusakyta esmė. Aptartos aukštosios mokyklos potencialo funkcijos, išryškintas jų turinys, apibūdinti funkcionavimo rezultatai.Reikšminiai žodžiai: aukštoji mokykla, aukštosios mokyklos potencialas, inovacijos, aukštosios mokyklos potencialo funkcijos.First published online: 27 Mar 2009