Urbanistinės plėtros peripetijos - Juškevičius, Pranciškus (Journal of Architecture and Urbanism, 2007)
Šiame žurnalo numeryje pristatome du aktualius forume perskaitytus pranešimus – Pranciškaus Juškevičiaus, VGTU Urbanistikos katedros profesoriaus, pranešimą „Urbanistinės plėtros peripetijos“ ir Gintauto Tiškaus, VGTU Architektūros pagrindų ir teorijos katedros magistranto, pranešimą „Urbanistinės plėtros valstybinio valdymo problemos“. First published online: 21 May 2013