Konstantino Jakovlevo-Mateckio monografijos „Miesto kraštovaizdžio architektūra“ trečiojo tomo recenzija - Grecevičius, Petras (Journal of Architecture and Urbanism, 2014)
Book review.Konstantino Jakovlevo-Mateckio monografijos „Miesto kraštovaizdžio architektūra“ trečiojo tomo recenzija.Journal of Architecture and Urbanism, 38(3), p. 213-218.