Ways of transforming aims into results at successful companies - Kopitov, Rostislav; Faingloz, Lev (Technological and Economic Development of Economy, 2008)
The combination of coupled managerial approaches directed to designing a full‐functional system of improving the business functioning is examined in this research. This improvement could be achieved on the basis of the business processes uninterrupted monitoring. Such system is oriented to the establishment of the integral analytical business platform for providing the coordinated objectives setting, timely revealing and neutralising the unforeseen events, decision‐making at different levels of an organization. Tikslų vertinimo rezultatais būdai sėkmingai veikiančiose įmonėse Santrauka. Šiame straipsnyje nagrinėjami vadybos metodų deriniai, siekiant sukurti daugiafunkcę sistemą, gerinančią verslo funkcionavimą. Sukurtoji sistema užtikrintų vadinamosios integruotos analitinės verslo platformos funkcionavimą, kuri vykdytų nenutrūkstamą verslo monitoringą. Sistema padėtų nustatyti tikslus, išaiškinti ir neutralizuoti neprognozuojamus įvykius, priimti sprendimus įvairiais organizacijos lygmenimis. Reikšminiai žodžiai: tikslų nustatymas, metodologija, reikalavimai vykdytojams, sistema, dinaminiai rodikliai, sprendimų priėmimas. First published online: 21 Oct 2010