Upon scheduling projects in a design office - Golenko‐Ginzburg, Dimitri; Baron, Anna; Ben‐Yair, Avner; Greenberg, Doron (Technological and Economic Development of Economy, 2005)
Several projects under random disturbances have to be realized in a project office within the planning horizon. The office comprises a number of different divisions, each of which carries out a certain stage of a project. Each project has its individual technological route and the chance contrraint to meet the due date on time. The problem is to determine starting time moments for each project to be passed on each division. Projektų sudarymas veikiant atsitiktiniams trikdžiams Santrauka. Straipsnyje nagrinėjama problema, kai įvairių atsitiktinių trikdžių veikiama projektavimo organizacija per nustatytą laiką turi sudaryti kelis projektus. Projektavimo įmonė sudaryta iš daugelio skyrių, kurie kuria savo projekto etapą. Kiekvienas projektas turi individualu kūrimo eiliškumą ir laiką. Svarbiausia nustatyti laiko momentus, kada atskiros projekto dalys turi būti pristatytos atitinkamiems skyriams. Reikšminiai žodžiai: projektas, grafiko sudarymas, projektavimo įmonė. First Published Online: 21 Oct 2010